Gratis verzending van alle Schilderijen
De beste service +31(0)6 577 777 87
Kom langs in onze shop in shop bij Peter van Son. 

Graag nemen wij jullie mee naar onze nieuwe shop-in-shop bij Peter v Son in Sprang-Capelle. Onze prachtige high-end schilderijen zijn voortaan live te bekijken in deze shop-in-shop. Wij hebben 2,5 jaar geleden Kunstkartel opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor interieur en design. En laat dat nu net de juiste match zijn met Peter v Son! 

Peter van Son interieurobjecten is al sinds 1979 toonaangevend op het gebied van interieurbeplanting en styling. Met Kunstkartel vullen wij de al mooie showroom van Peter v Son dus perfect aan. Zowel bij Kunstkartel als bij Peter van Son Interieurobjecten zijn we beiden gericht op het leveren van unieke en luxe interieur objecten. Sfeervol, uniek en een echte eye-catcher! We creëren een ware beleving voor jouw interieur. Kom langs laat je inspireren!

Voor een afspraak bel of app naar +31(0)6 57 77 77 87

OPENINGSTIJDEN

Tijd op afspraak

AFSPRAAK MAKEN?

bel of app naar +31(0)6 57 77 77 87

BEZOEKADRES

Tilburgseweg 23
5161 ME Sprang-Capelle

Rondleiding

Laat je inspireren

Image

01

Beleef onze mooie schilderijen nu in real life om zo de beste keuze te maken die past bij jou en je interieur.

Image

02

Onze kunstadviseur is aanwezig om jou het beste advies te geven.

Image

03

Online bestellen vanuit onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Klanten die in de showroom onze schilderijen komen bekijken of zich laten informeren over een passend schilderij, kunnen hun favoriet direct online bestellen en thuis laten bezorgen.

Adviesgesprek in de showroom

Vanaf 3 maart is het mogelijk om onze showroom (op afspraak) te bezoeken! Gezien de verwachte drukte adviseren we je om alvast een voorkeursdatum op te geven via de mail. Binnen twee werkdagen nemen we contact op om een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs. Of bel/app naar +31(0)6 57 77 77 87

Waar ben je naar opzoek?

Jouw Winkelwagentje